Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Grand Opening, met live artiesten!

  • Mendy Emmons

    Vanavond om 12 pm slt (9 uur onze tijd) vindt de grote en spectaculaire opening plaats van de nieuwe mainstore/shopping mall van Owlhouse (Barnowlgirl Sinatra), en tevens de opening van de splinternieuwe clubOwl's Nest. Artiesten die live optreden zijn o.a. de wereldberoemde Josie Anderton en Raven Kondor.

    Meer info, o.a. ook youtube video's van Josie en Raven (zodat je weet wat je mist als je niet komt!) is te vinden op mijn weblog, zie de link onder mijn naam hier.

    Op mijn weblog vind je ook de slurl naar de club voor vanavond. Of IM mij In World voor een tp ;-)

    Huggies,

    MENDY

    http://www.secondlife.web-log.nl/

  • Mendy Emmons

    Voor wie er niet bij waren: De opening van Owl's Nest gisteravond was een daverend succes!

    Wat je ook hebt gemist is (grote verrassing!!!) het allereerste optreden van Barnowlgirl Sinatra voor publiek: ze zong enkele nummers, nadat Josie Anderton en Raven Kondor ieder een uur op hadden getreden. En dat moet ze echt vaker doen!!! Er was iemand aanwezig van een club waar Raven Kondor vaak optreedt, die Barny al wilde boeken (:D

    Verder, toen na Barnowl onze huis-dj Bleu het overnam, kwam Yanieck Mariani een grote verrassing brengen: Gogo Wise, hier vast nog wel bekend bij de oudgedienden. Gogo was bijna 2 jaar uit SL weg, maar hij is nu dus weer terug! En toen werd het nog heel gezellig, vooral met herinneringen ophalen aan “vroeger” :D

    Huggies,

    MENDY

    http://www.secondlife.web-log.nl/